Dispozitiv etanșare Ø610 mm

.

Dispozitiv etanșare Ø610 mm

Cod: WAPW610Dispozitiv etanșare Ø610 mm TERMA

TERMA SP.Z o.o, Gdańsk, Polonia

Pret de lista: 6.442,47 LEI

Pret fara TVA: 5.413,84 LEI

Descriere

Pentru curatarea tevilor de otel dupa batere
Burduf de cauciuc de inalta calitate, extrem de rezistent
Diametru: Ø610 mm
Presiune maxima: 10 bar
Fabricat in UE


Cod comanda: WAPW610

TERMA

TERMA SP.Z o.o, Gdańsk, Polonia

Review-uri

Nota: 0.0 / 0

Preț: 6.442,47 LEI

Pret fara TVA: 5.413,84 LEI

  • Intreaba stoc

Adauga in cosPentru curatarea tevilor de otel dupa batere
Burduf de cauciuc de inalta calitate, extrem de rezistent
Diametru: Ø610 mm
Presiune maxima: 10 bar
Fabricat in UE


 
       
Curatarea tevilor din otel (dupa impingerea, baterea tevilor)

Pentru a curata tevile, aveti nevoie de urmatoarele: Placa de blocare (1) (marimea utilizata depinde de diametrul tevii), Piston (2), Bolturi de blocare (3) Pentru fixarea placii de blocare, Furtun de aer (4) cu supape (5,6) (Figura 1, precum si la nevoie o masina de gaurit sau un aparat de sudura/taiere oxi-acetilenic (cu flacara).
 
Figura 1
Pentru a indeparta solul dupa introducerea tevii, procedati dupa cum urmeaza:
a) Indepartati manual sau cu lopata solul, pana la o adancime de 3 pana la 4 ori diametrul tevii.
b) faceti patru gauri in teava pentru bolturile de blocare (3) in conformitate cu figura. Gaurile trebuie sa fie cu marginile curate, figura 2.


Figura 2

c) Pentru a evita deteriorarea placii de etansare, trebuie sa indepartati eventualul span sau zgura de pe gauri (functie de cum au fost efectuate gaurile, cu o masina de gaurit sau aparat de sudura oxi-acetilenic) si sa asteptati sa se raceasca teava.
d) Asezati pistonul (2)in teava pregatita.
e) Placa inchizatorului (1) trebuie sa fie asezata in interiorul tevii si fixata cu bolturi de blocare (3)
f) Conectati furtunul de aer cu supape la capatul mai scurt la placa de etansare.
g) Celalalt capat al furtunului de aer trebuie sa fie conectat la compresorul de aer.
h) Asigurati-va ca supapele (5) si (6) sunt inchise, asigurati-va ca toate conexiunile sunt bine fixate si stranse.
i) Porniti compresorul.
j) Deschideti supapa compresorului (tineti inchise supapele de pe furtun) si asteptati pana cand furtunul este umplut cu aer comprimat.
k) Pentru a curata teava, deschideti supapa (5) de pe furtunul de aer.

 

In timpul operatiei de batere a tevilor, exista intotdeauna posibilitatea ca solul si alte reziduuri in combinatie cu aerul evacuat sa fie aruncate din spatele rachetei. Acest lucru poate cauza vatamari corporale grave si poate pune viata in pericol. Stati intr-un loc sigur, nu stationati niciodata in linie cu racheta sau cu tevile si folositi intotdeauna ochelari de protectie!Zona in care se desfasoara lucrarile trebuie sa fie marcata si blocata pentru a evita accesul persoanelor neautoziate pe santier!
l) Daca dispozitivul nu porneste dupa 2 minute, compresorul trebuie sa fie oprit.
m) Dati aerul afara usor prin deschiderea cu atentie a supapei (6).
n) Inchideti supapele (5).
o) Pentru a sigila si lubrifia pistonul (2) puteti introduce putina apa prin supapa (6) in furtun (4).
p) Inchideti supapa (6)
r) Repetati pasii de la i) pana la k)
s) Atunci cand incepe indepartarea miezului (solului) din teava, reducerea alimentarii cu aer poate fi folosita pentru a limita viteza si puterea reziduurilor care vor fi aruncate in afara.


TERMA este cel mai mare producator de rachete de subtraversare din Polonia si unul din liderii de pioata din Europa - in fabrica din Gdansk sunt produse dispozitive moderne ce permit introducerea in subteran a conductelor si cablurilor fara a fi necesara saparea unui sant, facand astfel modernizarea sau instalarea de retele noi de apa, canalizare, gaz, electrice si alte instalatii extrem de rapida si usoara. Folosind racheta de subtraversare puteti economisi costuri si timp; se pot trage usor si cu costuri minime tevi pe sub sosele, cai ferate sau cursuri de apa 
Rachetele MAX sunt fabricate folosind cele mai moderne tehnologii, ele stabilesc noi standarde pe piata de profil. Constructia unica cu tehnologie teflon ofera rezistenta, eficienta ridicata si durabilitate.


Rachetele sunt foarte usor de utilizat si usor de controlat in timpul tuturor lucrarilor. Puteti schimba sensul rachetei folosind supapa pneumatica de pe ungator, facand astfel operatia estrem de simpla. Sunt lubrifiate cu uleiul biodegradabil EKOMAX realizat din componente ecologice, fiind astfel extrem de prietenoase cu mediul inconjurator.
Gama cuprinde mai multe tipuri de accesorii care extind capacitatile rachetelor, putandu-le folosi nu numai pentru executarea de foraj simplu ci si pentru tragerea directa de tevi sau pentru baterea de tevi de otel.
Toate aceste avantaje fac ca fiecare racheta Terma-MAX sa fie una dintre cele mai puternice, precise si functionale unelte de acest gen de pe piata.
Multi dintre clientii Terma spun despre calitatea si durabilitatea rachetelor Terma-MAX ca fiind unice si foarte eficiente.

Numeroarele premii si trofee primite la concursurile internationale de profil stau drept dovada pentru calitatea si fiabilitatea rachetelor MAX

Nu exista review-uri, fi primul care lasa un review…